norsk edderkoppforum

Endelig har vi fått et norsk edderkoppforum hvor vi kan dele kunnskap og erfaringer. Glenn Halvor Morka har opprettet siden Edderkoppkrokens forum, og det blir spennende å se hvor stor aktiviteten blir.  Glenn har etter hvert fått et godt kontaktnett med meget dyktige araknologer og hobbyaraknologer, både nasjonalt og internasjonalt, og sjansen for å få gode svar på vanskelige spørsmål, enten fra Glenn eller andre,  er stor.

Enten du er en ivrig edderkoppentusiast eller føler en fascinasjon for disse åttebeinte og allestedsværende krypene, vil du etter hvert finne masse kunnskap både på selve forumet og i tilviste lenker. Har du en god edderkopphistorie, er du velkommen til å registrere deg som medlem og utfolde deg i de ulike trådene. Her vil det bli tumleplass både for vår fremste ekspertise og for amatører.

Reklamer

2 responses to this post.

 1. Takk for flott annonsering, Phalloides! 🙂

  Veldig flott at du nevnte at alle kan være med der inne. Både unge, gamle, nybegynnere og erfarne er hjertelig velkomne.

  Mvh Glenn.

  Svar

  • Flott at du tok initiativet til å realisere et eget forum. Dette tror jeg vil bli en fin møteplass og gi et fint løft i edderkoppmiljøet.

   Magne.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: